Fortsatta vandringar !

Nästan 7 grader kallt och en fin dimma låg vid sjön och en pigg liten mas begav sig ut på vandring längs sjön. Färgerna som spelar upp sig framför en kunde få vilken surputte som helst att dra på smilbanden . Många tankar som skingras när man går här, för vem fotar man egentligen? för andra fotografer? nä för ens egens ro och glädje, sen är det ju kul att ens bilder gillas ut av alla dessa andra som inte fotar. Jag stannar  upp tar lite bilder.

Jag fortsätter min vandring och ler så där gott som man gör när man njuter av livet. allt har gott för en och jag är en drivande person som vill lära mer, kolla vad som finns där bakom kröken. många krokiga vägar har passerats och för den delen en massa raka med. Allt blir inte guld !

Några spår har man lämnat efter sig, jag finner min ro här med mig själv där allt är så mycket enklare. Jag fortsätter min vandring där vid sjön och stannar upp ett tag för att samtala med några som känner igen mig från tidningen och en massa frågor senare tar vi adjö , jag åt mitt håll och dom åt sitt. Ett par djupa andetag för nytt frisk syre ned i lungorna och kameran tar några bilder under färden.

Kylan gör sig påmind men inte än är jag redo att ge vika för den , utan fortsätter min färd längs sjön, ett underbart stycke mark som nu ska göras om till bostadsområde . hur man nu tänker med det! Ett område för folk med pengar ska det tydligen bli, nå det är sådana tider nu , där det inte finns plats för vanligt folk. Stannar en stund och under en lång tid bara njuter av morgonen.

Jag ler och njuter, vilken morgon! Sidensvansar flyger mellan don träd det finns rönnbär på och dom låter sig villigt fotas, mer villigt än domherrarna som sticker snabbt man närmar sig dom . Snön som föll i veckan ligger fortfarande kvar och det knastrar under fötter.

Jag är inte mycket till fågelfotograf och saknar det tålamodet att fota dom med. En spännande vecka framför mig. Mina bilder från det militära ska till tidningstryckeriet så det ska bli kul att få se och på Lördag blir det utställning med mina bilder från Bältarbo.

Jag vet inte vart det bär men jag vet jag är på väg.

ha en fin dag

peter

Inlagt 2013-10-21 14:07 | Läst 3306 ggr. | Permalink
Härligt Peter!! Sköna bilder som vanligt,får du hålla på ett tag så kommer fåglarna :)

Långsamt som kvällskyn mister sin purpur
där över milsfjärdens blänkande slätt,
sakta som brisen somnar där borta
långt,så att ögat ej skönjer det rätt,
fjärran som ekot dör efter sista
utdragna toner av skärflickans sång...

mvhRolf
Svar från Thordur 2013-10-22 10:38
tack Rolf=) får testa vidare med dom=)
peter
Min favorit av dina fina bilder är den sista .
Svar från Thordur 2013-10-22 10:38
tack Walter =)
Återigen härliga morgonbilder!! För mig sätter sig fyran lite extra, med snyggt komp och diskreta färger... Stämningsfullt!! Och det syns på dina spår att det är tidig morgon, jag skulle heller inte kunna gå rakt så tidigt... ;)) Ha en god kväll, och lägg dig i tid så du orkar upp till 5!! :) //Peter
Svar från Thordur 2013-10-22 10:39
tack =) hahha nja var nog whiskey provningen som satt in än =)
peter(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX