Nådens år 2014 !

Sitter vid datorn och funderar på mitt 2013 . Ett år som får gå till historien som ett lyckat foto år för mig , en massa projekt genomfördes och en massa kontakter knöts inför nästa år . En föreläsning hade jag också och det var riktigt kul. Det jag ännu inte lyckats med är att skapa någon form av fotobok men jag känner själv att det blir när tiden är mogen för en sådan. Funderar en del på mitt bloggande och det har ju minskat detta år och mycket är ju för jag känner jag inte haft så mycket vettigt att skriva om , och tankarna går att jag ska skriva tills jag når 1000 bloggar och sen får vi se. En annan sak jag funderat på är ju detta med orken. jag har trappat av en hel del för att jag kände jag måste ta det lite lugnare.

Men den hårda körningen har ju gett resultat också men som sagt jag orkar inte mobilisera lika mycket nu. Det kommer säkert att vända när tiden är mogen och det är ju skönt att ta det bara lugn och skapa ett sug igen för nya äventyr med kameran . Har rensat i hårddiskarna och dom börjar bli tomma, sparar bara på sånt som är nått att spara. Foto ska vara kul och är det inte det blir nog resultatet detsamma.

Vill också passa på att tacka alla som följt mig här och på facebook med kommentarer och glada tillrop och naturligtvis alla som läser och kommenterar min blogg. En lista med folk som funnits där stöttat och hjälp mig under året och utan er  hade detta år inte blivit lika givande .

Önskar er en god fortsättning och ser fram emot nådens år 2014

Peter

Inlagt 2013-12-26 12:11 | Läst 3138 ggr. | Permalink
Intressant detta med 1000 bloggar, då även jag närmar mig det. Fast du är ju närmare än jag. Räknar med att ses på Dagnys 2014.
Svar från Thordur 2013-12-31 13:43
ja vi får se vad som händer =)
Gott Nytt År Peter :-)
Svar från Thordur 2013-12-31 13:44
detsamma Claes=)
God fortsättning Thordur :-)

Man ska aldrig köra hårdare än man pallar med. Livet är inget 100 meters lopp...så vila upp dig du!
Svar från Thordur 2013-12-31 13:44
hehhe tack du =)
Bra med lite vila ibland.
Funderar på projekt för året 2014.
En bild om dagen på bloggen verkar lagom :-)
Med ett tema
Sedan tänkte jag göra en bok med blogginläggen....
Eller om det blir en bok per blogg år? Jag närmar mig blogg nr 2000 :-)

Får se vad det blir
God fortsättning, vi ses och hörs.
Svar från Thordur 2013-12-31 13:44
låter som en bra plan det du Bengt=) har samma tanke att göra det med
peter
Jag måste säga att jag verkligen gillar din blogg Peter & jag önskar att fler skulle göra precis som du gör... Nämligen att hellre satsa på färre inlägg med ett intressantare innehåll i stället för att bara rafsa i hop något för att det gått x antal dagar sedan deras senaste inlägg.
Sen så är det ju alltid så med saker som kräver kreativitet att man i bland helt enkelt inte har lust eller ork & då är det ju bara att ta en paus, jag har knappt rört min kamera på 3 månader men nu börjar ju vintersäsongen snart på riktigt med en massa roliga saker som jag gillar att plåta så i bland får man vila sig i form... = )
Jag passar på att önska dig ett riktigt Gott Nytt År & hoppas som sagt att få träffa dig & se dina fantastiska bilder IRL under 2014!! //U
Svar från Thordur 2013-12-31 13:45
tack för dom raderna Urban =) ja en del verkar har bråttom till toppen ;)
ha en fin helg och nytt år
peter
Tack för dina bloggar Peter, bortsett från hösten så brukar jag följa alla dina inlägg, de förgyller.
Svar från Thordur 2013-12-31 13:46
tack Stefan =)(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

XXX