Vildmarken !

Nästan runt knuten på huset finns ett stort område med skog och höga berg, dumt kanske att kalla det vildmark för det finns en del året runt boende i området. Men det finns allt det jag söker på mina färder , Naturen bjuder upp ibland till fina vyer, det som är lite tråkigt är att mycket av den fina skogen är på väg att försvinna då det huggs ned med en väldans fart. Stannar bilen och går då jag finner nåt värt att fotas.

Jag fotar mer spontant än planerat och resultaten blir väl olika då med men ibland är det befriande att inte bry sig om alla dessa regler. Sista ljuset för dagen och på andra sidan sjön ylar det en flock vargar, ett fantastiskt ögonblick och man får ståpäls och en glädje att man får uppleva något sådant.

Bilderna är från samma ställe men olika kvällar där av det olika ljuset=) jag står kvar ett tag och lyssnar på deras rop där i solnedgången. börjar min resa tillbaka till bilen och glad i sinnet efter denna sång från vildmarken.

solen faller djupare ned bakom bergen och mörkret kommer fort när det inte finns någon snö som lyser upp ens färd i skymningen . Jag låser upp packar i mina saker i bilen och far mot bebodda trakter efter en kväll eller eftermiddag som bjöd på något ovanligt.

nu väntar jag bara på mötet på nära håll så man kan få en riktigt fin bild. det kommer nog när tiden är mogen för det och jag har ingen bråska med det. bilenslampor känns drunkna i det blöta vädret och är mycket gladare då det dyker upp gatlysen som visar mig vägen hem.

peter

Inlagt 2013-12-28 17:23 | Läst 2877 ggr. | Permalink
Gillas!!! 1:an alldeles särskilt som ger mig samma känsla som jag söker när jag är ute på mina turer. Varg har jag varken hört eller sett, däremot lo. Hälsningar/ Björn T(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX