1000 Bloggar !

Nå är inte riktigt där än men en tanke som växt fram sedan ett tag är att skriva tills man når 1000 sedan tacka för sig. Skriva blogg är kul och jag gillar verkligen det, men det känns som man gör en upprepning varje gång man skriver en och då känns det som det är dags för en fundering och göra nått annat istället. Har man inget viktigt att skriva om så blir det lite fjantigt att skriva ändå, så det är så det känns just nu.

Och slutar jag med bloggandet här så lämnar jag sidan också , för det känns som det är dags att prova nått nytt även om det finns en massa fina bilder här att få inspiration av så behöver man vidga sina vyer lite. Finns en massa saker som känns fel och lika fel känns det att sitta här och gråta över hur sidan funkar. så det tänker jag inte göra.

Nå det är så det känns nu och jag har tagit det lugnt ett tag med bloggandet men det känns inte lika kul som tidigare. Jag har skrivit en massa genom åren om mina resor och upplevelser och det är riktigt kul att läsa dom ibland . Är väl inte det bäste på att stava eller skriva så det låter men för det mesta så kommer mina rader direkt från hjärtat . Nå är en hel del kvar att skriva tills man når 1000 och mitt medlemskap går ut i juli så det hinner hända mycket på resan mot sommaren.

Turen ut idag så var det fint väder även om det snöade som tusan i solskenet så var det uppriskande att få fara fram där ute i det vita landskapet. Imorgon dags att börja jobba igen och dagarna gar blitt färre man hinner att fota på men man njuter desto mer när man väl kommer ut .

En sista bild från dagen och får önska er en härlig kväll

peter

 

Inlagt 2014-01-19 16:08 | Läst 4455 ggr. | Permalink
Wow, nära 1000 inlägg! Alltid kul att följa din blogg.
Svar från Thordur 2014-01-19 17:15
det är en jäkla massa det =)
peter
Kommer att sakna din blogg om du slutar här.
Fast jag ka känna gen mig
Jag skriver ju inte så långa inlägg och har inte funderat på att lägga ned ännu.
Funderar på att göra ett par böcker av mina samlade blogg inlägg.
En per år kanske? Är inne på sjunde året och har närmar mig 2000 inlägg.
Svar från Thordur 2014-01-19 17:16
en bra ide att göra så Bengt =) ja vi får se vart det lutar men just nu är det så jag känner att jag måste lägga fokus på annat.
ha det så gott
peter
Jag förstår dina tankar och funderingar! Tycker att du tänker klokt, rätt... Men kanske inte helt.
Många i "sociala media" väljer ofta, att lämna... Kan man inte bara trappa ner, ta en paus?? Då finns ju möjligheten kvar, att komma tillbaka och göra någon estaka gästspel.
Men som sagt, jag förstår din känsla kring upprepningar, vyer etc... Men måste man lämna??

Personligen tycker jag att det är synd med det låga kommenterandet i poolerna. Annars är det ett bra forum för ögon och kritik. Är det dags för FS att klura på ett sätt att få fart på kommenterandet!!?
För som du säger, har man inget att skriva, varför göra det? Själv hoppar jag i poolen ibland, och ibland skriver jag någon blogginlägg. Båda, när jag känner för det. Lämna? Ja kanske, men troligtvis inte...

Ha en fin vecka i snön!! //Peter
Svar från Thordur 2014-01-19 17:19
tack för raden=) nå att starta en annan blogg vet jag att det är lika med noll=) men jag har funderingar att skriva en bok och då känns det som jag ska lägga fokusen på det och sen får vi se hur det går. sluta helt kommer jag inte att göra men man måste testa nya vägar och ta språnget ut i det okända för att finna det som får en framåt och det är väl det jag tänker göra. en massa planer och jag kan inte vara överallt man tappar fokus tillslut.
hehheh ja hoppa i poolen du din tok
peter
2014-01-19 17:47   Inger Palo
Men du skriver ju rätt ofta om vad du upplever känslomässigt Peter, och det blir aldrig gammal skåpmat…Tris om du slutar!'
Tycker Inger
Jag läser ofta dina tankar och tittar gärna på din fina bilder. Jag kan förstå om du vill gå vidare mot något annat men jag skulle sakna dina inlägg.
Hälsningar Lena
Hej på dig! 1000 st snart, ja det var många det. Jag önskar att jag hann med att skriva oftare, det är lite som terapi för mig ;-) Kram från mig!
Jag skulle också sakna dina inlägg men allra mest dina bilder.
Min fundering går så här - Varför måste du överhuvud taget bestämma dig för det ena eller det andra? Ibland kan jag göra flera bloggar på en dag, ibland blir det ett uppehåll, på några dagar eller ett halvår. Det gäller åtminstone för mig om det är lusten för dan det hänger på. Kan förstå att det blir annorlunda om du bestämmer att du vill satsa så mkt det går på en bok och att bloggen då får stå åt sidan. Hälsningar/ Björn T
Det är en känsla alla har emellanåt..när våren kommer blir allt mer spännande igen...passa på tryck några böcker . Gör fina tavlor bra presenter. Kreativiteten kommer flöda.
Ha gosig helg.
Gun-Inger(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver