Jag en vargkramare!

Jag och en annan medlem här på fotosidan hade fått tips om det fanns varg på ett ställe här omkring och dom vart synliga ett fler tal tillfällen så sagt och gjort begav vi oss dit för att förhoppningsvis få se nån varg=) Vi parkerade våra bilar vid en väg in till en åker och ställde upp kamerorna vid åkerkanten. Det tog liksom inte många minuter förrän det kom en massa bilar farande och stannade , vi brydde liksom inte oss nå mer i det förrän det dök upp en större fyrhjuls driven bilen med hellysen påslagna bakom våra bilar  och satt och skrev nått  förmodligen är vi med på någon lista nu.

Och ut stormade en minst sagt vansinig jägare och frågade om vi kom från länstyrelsen och vi sa ju liksom nej till det och ett litet helvete bröt lös kan man lugnt säga  som började med hot och slutade med biljakt och sedan förmodligen på någon vargkramar lista nånstans=)  Kan nu tilläggas att polisanmälan mot honom är gjord och tänker inte gå in något mer på det.

Jag är en naturälskande fotograf som älskar att fota det levande som finns i skogen sen må det vara varg,räv eller en härlig dimma....jag har den rätten att fota det i naturen som jag vill göra utan att vara på någons lista vare det är på varghatar eller vargkramar lista...och gör det mej till vargkramare för att jag vill fota en en varg ja då må det vara så.... men jag vill inte vakna en morgon med sönderskurna däck eller nått annat trams   då är den berömda linjen passerad.

Vart jag står i varg frågan så står jag ingenstans .. jag försöker med öppna ögon se på båda sidor och jag anser ibland att båda sidor har rätt i sina frågor eller åsikter. men rätten till att fotografera en levande varg  det ska ingen ta ifrån mej......och jag tänker inte låta mig skrämmas av någon sida    jag är för en levande natur och en rätt  att röra mej i skog och mark utan att hotas av någon...

mvh

Peter

Inlagt 2011-12-25 21:13 | Läst 5524 ggr. | Permalink
Hej Peter! God fortsättning.....
Människan är enfaldig,fota på, du har min sympati....
jag vill att sådana jägare skal komma fram i rampljuset .
Gott nytt år
(viska till mig var)
mvh Rolf
Svar från Thordur 2011-12-29 09:24
hej och Tack Rolf=) önskar dej ett gott nytt år med=)
mvh
peter
Underbara bilder!
Mvh Heléne
Svar från Thordur 2011-12-29 09:24
Tack Helene=)
jadu jag har träffat på ilskna jägare ett antal ggr så vad jag tycker om jägare ska jag nog inte skriva här...
Självutnämnda skogens härskare för att uttrycka sej försiktigt. jag har hör ett antal jägare rent ut erkänna att anledningen till att dom tycker illa om rovdjur är att för varje älg/rådjur som blir rovdjursmat finns det ett mindre att skjuta på. Skulle vi människor ha rätt att bestämma att en annan ras inte har rätt att finnas... absurt!!!
Jägare som tjuvjagar rovdjur är svin. I namibia finns beväpnade vakter i parkerna, upptäcks tjuvjägare skjuts dom, detta borde tillämpas äver i sverige.
Svar från Thordur 2011-12-29 09:26
ja vet inte vad mas ska tro när man vart med om detta det är synd om dom som sköter sig men när man upptäcker denna skogsrambo blir man ju fly förbannad
mvh
peter
gwbiker 2011-12-29 14:48
Ja verkligen borde bli av med licensen bums
Hej Peter!

- Vilken otäck historia...
Jag ser mig gärna som Vargkramare!
Härliga bilder som vanligt. :-)

God fortsättning

/Lasse
Svar från Thordur 2011-12-29 09:27
hej och Tack Lasse=) ja får väl anse mej själv som vargkramare nu=)
mvh
peter
Idioter finns det gott om tyvärr.
Vackra bilder du visar
/Bengt
Svar från Thordur 2011-12-29 09:27
ja det är tydligt det Bengt=)
mvh
peter
Den där, han hade nog aldrig fått någon kram i sitt liv........
En anmälan är det enda rätta, man ska inte finna sig i vad som helst och när det går över i hot och annat,då har det gått för långt, hälsar /Claes
Svar från Thordur 2011-12-29 09:28
nä han skulle nog ha haft annat än betong i sandlådan han=))
mvh
peter
Otäck historia det där, känns riktigt infekterat, var rädd om dig och fotokompisen! Underbara bilder på snön, undrar var du varit :-), här är ju bara mörkt svart och snöfritt, utom när man är instängd på jobbet :-(.
//Barbro
Svar från Thordur 2011-12-29 09:29
tack Barbro=) det är lugnt vill nå mycket till innan någon ger sig på mig=))) uppe i bergen vid grängshammar då det fanns snö=))
mvh
peter
Fota på du Peter. Ingen kan hindra dig ute i naturen. Allemansrätten. HAr du ingen bild på snubben?? :-))
En massa bra fortsättning //Kurre
Svar från Thordur 2011-12-29 09:30
det ska jag med Kurt=) jo då fotopolaren har bild på rambo=))))
mvhpeter
Skogens kejsare, klädd i Helly-Hansen från topp till tå ... tror de äger allt och inget! Klart du ska fota vaduvill oavsett deras åsikter! Fram för fler Vargkramare ... Vargen var nog där i skogarna före oss
Vargkram på sig!
Monica
Svar från Thordur 2011-12-29 09:30
jupp inget ska stoppa mig från att fota=) inte en skogsrambo ialla fall=)
mvh
peter
Hej Peter!
Det var länge sen jag var inne på denna sida och Du vet att jag tycker om dina bilder. Men tiden räcker inte riktigt till utan jag snabbkollar bara. Men nu är det kompledigt ett par veckor......
Tråkigt det här med varghatare! Mannen jagar och i hans krets finns det varghatare och jag blir fly förb..... på alla varghatarmail som jag får ifrån " dessa varghatare" men jag försöker se med klara ögon och från båda sidor.
Rätt till att vara ute i naturen har vi och ska fortsätta med det också för att få uppleva livet.
Gott nytt År
Ellinor(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX